חיפוש
Some content not visible without JavaScript
לי מנהלת הלל באוניברסיטת בן גוריון מאוגוסט 2017. לי החלה את דרכה בהלל בשנת 2014 כאשר שירתה במשך שלוש שנים כשליחת הסוכנות היהודית לטאוסון הלל באוניסרסיטת טאוסון שבמרילנד ארה"ב. כשליחת הסוכנות היהודית להלל לי חיברה סטודנטים וחברים בקהילה היהודית וכן בקהילות שונות לישראל, העלתה את המודעות והעצימה את החינוך לגבי יהדות פלורליסטית בקרב קהלים שונים, ובנתה והרחיבה מגוון רב של תכניות חינוכיות בנושאים אלו ואחרים. לפני צאתה לשליחות הייתה לי סטודנטית באוניברסיטת בן גוריון שבנגב, משם קיבלה את התואר הראשון שלה בגיאוגרפיה ופיתוח סביבה עם התמחות בתכנון ערים. בזמן לימודיה לתואר הראשון לי הובילה והדריכה קבוצות נוער באנגליה, לימדה לימודי איכות הסביבה בבית ספר יסודי, ועבדה כעוזרת מחקר במחלקה לגיאוגרפיה ופיתוח סביבה באוניברסיטת בן גוריון.
טל הנה סטודנטית בשנה השלישית ללימודי חינוך וניהול. את חשיבות הקשר עם יהדות התפוצות רכשה מהבית מאחר ואמה עשתה עלייה מארה"ב. על פעילות הלל שמעה לראשונה מאמה וזאת מאחר והיא לקחה חלק בפעילות הלל באוניברסיטה בארה"ב. במהלך שירותה הצבאי השתתפה בתכנית "תגלית" וכך הבינה כמה גם הסברה ישראלית יהודית חשובה. לאחר הצבא עשתה משלחת קצרה במחנות קיץ בארה"ב מטעם הסוכנות היהודית, שם המשיכה את המסע שלה בעקבות הזהות היהודית של יהודי התפוצות והקשר בינהם ליהודים של ארץ ישראל. זו השנה השנייה בה טל היא חלק מצוות הלל, בשנה שעברה התמחתה בניהול וביחסי ציבור והשנה היא תרכז את השיווק והפרסום כחלק מהזדהותה לארגון ורצונה להתפתח מבחינה אישית.
רעות הינה סטודנטית בשנה השלישית ללימודי עבודה סוציאלית באוניברסיטת בן גוריון. נחשפה לראשונה לפעילות של הלל במהלך פרויקט "השליחים למחנות הקיץ" של הסוכנות היהודית בו לקחה חלק. הינה בעלת ניסיון בעבודה עם נוער, בדגש על פרויקטים חינוכיים לנוער יהודי מהתפוצות. עבדה בפרויקטים כמו "מסע" ו"החוויה הישראלית" והשתתפה בפרויקט בנושא הסכסוך הישראלי- פלסטיני אשר התקיים בגרמניה. זו השנה השנייה בה רעות היא חלק מצוות הלל, בשנה שעברה הצטרפה כרכזת שיווק ופרסום, ריכזה את תכנית מוזה מקומית והשנה תרכז את תכנית זכור וכבד.
שיר החלה את דרכה בהלל כמשתתפת בתכנית "זכור וכבד", במסגרתה התנדבה עם ניצולת שואה ועברה סדנאות חינוכיות בנושא השואה. במסגרת הפרקטיקום החברתי של שגרירי רוטשילד ועקב ההשפעה הכבירה של התכנית עליה, היא נבחרה להתקדם בארגון הלל ולרכז את תכנית "אחד העם". בתפקיד זה הייתה אחראית על סטודנטים אשר התנדבו עם עולים חדשים מכל הגילאים, ויחד אתם עבדה על השתלבותם בחברה הישראלית. תכנית נוספת בה שיר לקחה חלק היא 'הלל עולמי' במסלול צדק ותיקון עולם. תכנית זו הנה תכנית התמחות המפגישה בין סטודנטים מניו יורק לבין סטודנטים מישראל. כיום שיר ממשיכה את שנתה השלישית בהלל כרכזת בתכנית "מוזה מקומית", וממשיכה את דרכה כסטודנטית ללימודי פוליטיקה וממשל, ניהול ויישוב סכסוכים ולימודי אירופה באוניברסיטת בן גוריון.
יעל הנה סטודנטית בשנה השנייה ללימודי אומנות ותקשורת באוניברסיטת בן גוריון היא שירתה בתור מפקדת וסמלת בבסיס מחו"ה אלון שם עבדה עם עולים חדשים מכל העולם. לאחר השחרור טסה לשלושה חודשי התנדבות לאתיופיה דרך פרויקט "תן" והיא אפילו דוברת קצת אמהרית. בהמשך היא הקימה מיזם הליכה בשביל ישראל לזכר חללי צוק איתן. יעל נחשפה להלל כאשר ביקרה את בני הדודים שלה מארה"ב והתלוותה אליהם ליום באוניברסיטה. אוהבת כל דבר שקשור ליצירתיות, יזמות, חברה והשילוב בין שלושתם ולכן השנה תרכז את תכנית מוזה מקומית כחלק מהזדהותה עם ערכי הארגון ופעילויותיו.
חגית הנה סטודנטית לרפואה בשנה הרביעית באוניברסיטת בן גוריון. נחשפה למרכז הלל בן גוריון דרך מלגת לימודים מטעם המנהל לסטודנטים עולים. בחרה להתנדב בהלל בגלל החשיבות הרבה שבהטמעת הזהות היהודית והעשייה המשמעותית של הארגון בעיניה. חגית מלווה את יוזמות התכנית "מסע בעקבות" ומלווה את הסטודנטים שחזרו מהמשלחות בהמשך פעילותם לאורך השנה.